Каталог товарів menu
Блог / Кавоварки

Arzum OKKA - Кавоварки для приготування кави по турецьки

Arzum OKKA - Кавоварки для приготування кави по турецьки

З метою автоматизації процесу приготування кави по-турецьки, у 2014 році турецька компанія Arzum випустила на ринок кавоварку під назвою Arzum OKKA.

Arzum Logo

Ця кавоварка отримала світове визнання, оскільки здатна автоматично відтворювати процес приготування «кави на піску» за рахунок імітації температурного режиму, наближеного до температури розпеченого піску. Також Arzum OKKA була нагороджена знаменитою премією RedDot Award 2014 на щорічному конкурсі техніки, який пройшов в Німеччині в червні 2014 року. Під час конкурсу кавоварка вразила вибагливе журі тим, що без зупинки приготувала 5000 порцій кави, чим довела свою професійну придатність. На цьому форумі кавоварку Arzum OKKA було відзначено премією за кращий дизайн, вона гарантовано прикрасить інтер'єр як барної стійки, так і домашньої кухні.

reddot award 2014 winner

Переваги кавоварки Arzum OKKA

Кавоварка Arzum OKKA

Завдяки інноваціям, які Arzum OKKA привносить в традицію пиття кави, вона забезпечує ідеальний смак, відомий вже 500 років прямо у вашій чашці.

  • Кавоварка працює в двох режимах:
    1. Експрес режим - час приготування 45 секунд. Ідеально підходить для продажу в торгових мережах.
    2. Тривалий режим - час приготування 4 хвилини. У цьому випадку температура приготування кави кілька разів піднімається до максимальної. Ідеально підходить для ресторанів і домашнього приготування.
  • Запатентована функція подачі кави «прямо в чашку», не має аналогів в світі.
  • Arzum OKKA має технологію «Автоматичне визначення точки кипіння», яка дозволяє приготувати турецьку каву з однаковим смаком в усьому світі. Ця технологія визначає ваше місце розташування щодо рівня моря, автоматично визначає точку кипіння води і відповідним чином готує каву. Таким чином, Arzum OKKA забезпечує відмінний смак кави по-турецьки в будь-який час і в будь-якому місці.
  • Незвичайне поєднання дизайну і якості втілилися в унікальній формі Arzum OKKA. Мідні тони і наївні мотиви візерунків в поєднанні з елегантним кольором ідеально гармоніюють з турецькою кавовою культурою.
  • Можливість одночасного приготування двох порцій кави дозволить швидше обслужити клієнтів. Кавоварка ідеально порівну розподіляє каву і кавову пінку в обидві чашки.
  • Не займає багато місця, її габарити - 25 см х 20см х 25см.
  • Має резервуар для води, який легко знімається, що дозволяє швидко і зручно набрати воду. Кавоварки Arzum OKKA не вибагливі до якості води.
  • Готує каву з холодної води, тому використовує електроенергію тільки під час приготування (номінальна потужність 710W).
  • Температура готового напою 95 градусів С. Це дійсно гаряча і міцна кава з високим вмістом кофеїну. За рахунок високої температури приготування, для приготування міцної кави вистачить 5 грам меленої кави. Відповідно, з одного кілограма можна приготувати 200 порцій.
  • Технологія "Lift-to-Brew", яка забезпечує справжню каву по-турецьки з ідеальним смаком.
  • Три варіанти регулювання кількості подачі води на одну порцію (50, 60, 70 мл). Ви зможете насолоджуватися своєю кавою з чашкою будь-якого об’єму, який захочете.
  • Наявність функції для автоматичного промивання кавоварки в кінці зміни. Кавоварка запрограмована таким чином, що якщо її забули вимкнути, то після трьох годин очікування вона сама себе автоматично помиє і автоматично вимкнеться.
  • Функція контролю проданих порцій. Кавоварка під'єднується до комп'ютера через USB-кабель з додатковим блоком (в базову комплектацію не входить).

Купити Кавоварку Arzum OKKA →

=======================================

Arzum OKKA Minio

Кавоварка Arzum OKKA Minio

Кілька років поспіль Arzum OKKA була єдиною в світі кавоваркою, що в автоматичному режимі готувала справжню каву по-турецьки з відтворенням ефекту приготування у розпеченому піску. В 2016 році компанія Arzum випустила стильну і компактну кавоварку Arzum OKKA Minio, яка підходить для застосування і вдома, і в офісі. Але головною перевагою нової кавоварки є її компактні розмірі. Завдяки цьому ви можете легко транспортувати Arzum OKKA Minio в подорожах і з задоволенням смакувати каву по-турецьки у будь-якому місті.

Кава, зварена з любов'ю в цій кавоварці, підбадьорить Вас вранці і подарує насолоду традиційною кавою по-турецьки протягом дня з натисканням лише однієї кнопки. Світловий індикатор підкаже, що кавоварку включено і вона готова до застосування. Після натискання кнопки ви приготуєте чудову каву по-турецьки, про готовність якої кавоварка сповістить вас звуковим сигналом. Гуща, як і належить каві по-турецьки, потішить вас можливістю зазирнути в минуле і відкрити завісу майбутнього для всієї вашої дружної компанії.

  • Arzum OKKA Minio готує турецьку каву до повної готовності з великою кількістю пінки. Більш того, ви може приготувати одночасно 4 чашки кави.
  • Arzum OKKA Minio запобігає збіганню кави завдяки датчику антипереливання. Все що вам потрібно зробити, це натиснути кнопку і насолоджуватися чудовою кавою по-турецьки.
  • Arzum OKKA Minio забезпечує комфортне використання завдяки кавнику з двома носиками, який можна тримати як правою, так і лівою рукою.
  • Завдяки запатентованій платформі для нагрівання корпус кавоварки і кавник можна легко і надійно мити під водою.
    Arzum OKKA Minio постачається в різних кольорах. Отже, ви можете підібрати кавоварку до свого настрою, під колір своєї кухні, авто, манікюру, його/її очей…
  • Arzum OKKA Minio завоювала 3 головні нагороди в області дизайну, простоти використання і кращого продукту року на одному з найпрестижніших конкурсів в світі Plus-X Award. Також, Arzum OKKA Minio було удостоєно нагороди RedDot Award 2017 у галузі дизайну. Це одна з найпрестижніших нагород в світі у галузі дизайну з 1955 року.

Купити Кавоварку Arzum OKKA Minio →

============================================

Arzum OKKA Grandio

Кавоварка Arzum OKKA Grandio

Кавоварка Arzum OKKA Grandio поєднує в собі мініатюрні габарити Arzum OKKA Minio і величезній професійний функціонал Arzum OKKA.

  • Arzum OKKA Grandio використовує технологію Smart Water щоб регулювати кількість води, яке потрібно використовувати для правильної подачі кави. Інтелектуальний датчик визначає кількість води в резервуарі і показує на сенсорної панелі скільки чашок кави ви можете приготувати.
  • Arzum OKKA Grandio має інтелектуальну систему аавтоматичного визначення висоти над рівнем моря, яка визначає ідеальну температуру заварювання на місці і дозволяє приготувати однаково смачну турецьку каву в будь-якій точці світу. Температура кипіння води залежить від висоти над рівнем моря. При першому включенні пристрій автоматично визначає точку кипіння і відповідно до цього ідеально налаштовує вашу кавоварку.
  • Arzum OKKA Grandio рівномірно розподіляє кавову пінку по всім чашкам. Завдяки функції «Повільне приготування» ви зможете насолоджуватися такою ж турецькою кавою, як ніби її приготували в роспеченому піску або вугіллі. А можливість одночасно приготувати 4 чашки дозволить насолоджуватись кавою по-турецьки всією вашою дружньою компанією.
  • Arzum OKKA Grandio забезпечує максимальну зручність використання завдяки сенсорній панелі. Ви можете приготувати турецьку каву одним натисканням кнопки і переглядати всі попередження і повідомлення на сенсорної панелі з інтерактивними повідомленнями.

Cистема звукового і світлового сповіщення проінформує вас про всі етапи процесу приготування.

Кавоварку виготовлено за спеціальною водонепроникною технологією, отже корпус кавоварки і кавник можна легко і надійно мити під водою.

Купити Кавоварку Arzum OKKA Grandio →

---

Компанія Turcoffee UKRAINE підписала ексклюзивний контракт з турецькою компанією ARZUM і стала офіційним представником в Україні, отримавши ексклюзивне право на реалізацію, гарантійний та пост гарантій сервіс кавомашин Arzum OKKA, Arzum OKKA Minio та Arzum OKKA Grandio на території України. В послуги компанії входить продаж, гарантійне і післягарантійне обслуговування. Термін гарантійного обслуговування складає один рік для всіх типів кавоварок ТМ Arzum . Це ще раз підтверджує те, що виробник упевнений в надійності своєї продукції, враховуючи використання кавоварок не тільки в домашніх умовах, але і в торгових закладах з інтенсивним потоком клієнтів. Контакти сервісного центру: м. Чернівці, +380951414747

Кавоварки Arzum OKKA, Arzum OKKA Minio та Arzum OKKA Grandio - це найкраща пропозиція сьогодні для всіх любителів кави по-турецьки.

Інші статті

Запрошуємо вас 11-12 вересня на семінар компанії в Коблево
Заробляй з нами 02.02.2021

Запрошуємо вас 11-12 вересня на семінар компанії в Коблево

Кожен українець неодмінно щось чув про приголомшливу базу відпочинку «Дельфін» в Коблево. Свіже повітря, чистий пісок, спокійне і привітне блакитне море, а головне відсутність шуму машин, властивого мегаполісів, робить дивовижний курорт Коблево прекрасною екологічно-чистою зоною для відпочинку і проведення корпоративних заходів.

Кава та Чай по-турецьки від TURCOFFEE
Турецька кава та Чай 02.02.2021

Кава та Чай по-турецьки від TURCOFFEE

Кава потрапила до Османської імперії з Аравійського півострова і отримала величезну популярність серед турків у 1550-х роках, при цьому на відміну від кави, чай в Туреччині почали пити відносно недавно.

TURCOFFEE UKRAINE КОМПАНІЯ 2018 РОКУ
Заробляй з нами 02.02.2021

TURCOFFEE UKRAINE КОМПАНІЯ 2018 РОКУ

Згідно з результатами дослідження, підприємство представлено до номінації «Компанія Року 2018».